5cc.nl

Alles wat je moet weten over infrarood verwarming

Buiten zitten is heerlijk, maar wanneer de avond valt kunnen de temperaturen flink omlaag gaan, ook in de zomer. Om ervoor te zorgen dat je toch buiten kunt zitten, is het zeker aan te raden om voor een terrasverwarmer te kiezen. Een goede terrasverwarmer is niet alleen heel makkelijk online te bestellen, maar je profiteert ook van een slimme werking en heel veel andere voordelen. Meer weten? Hier vind je alle waardevolle informatie over infrarood verwarming voor je terras.

De werking van infrarood

Met Polarheat infrarood verwarming kies je voor een energiezuinige manier van verwarmen. Dit gebeurt middels stralingswarmte. Een infrarood heater geeft stralingswarmte af, welke wordt opgenomen door de massa, de objecten in de ruimte. Dit is in tegenstelling tot centrale verwarming, waar de lucht wordt verwarmd. Bij een infrarood verwarming worden objecten verwarmd, die vervolgens de warmte weer afgeven aan de omgeving. Je kunt dit vergelijken met de stralen van de zon.

Omdat voorwerpen en lichamen warmte van de infrarood heater opnemen en dit weer teruggeven aan de omgeving gaat er nauwelijks warmte verloren. Bijna 100% van de gebruikte energie wordt omgezet in warmte, waardoor infrarood verwarming een stuk energiezuiniger is dan een traditioneel verwarmingssysteem. Daarnaast kies je met infrarood ook voor verwarmen zonder gas en maak je daardoor ook een milieuvriendelijke keuze.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw terras

Online heb je de keuze uit verschillende soorten infrarood heaters. Je kunt kiezen voor de bekende rode licht heaters, maar er zijn ook modellen die nauwelijks of zelfs geen licht afgeven. Op deze manier ben je in staat om de gewenste sfeer op je terras te creëren. Je kunt de gewenste heater online vergelijken op basis van vermogen, afmetingen en bediening. Gevonden wat je zocht? Dan bestel je de heater eenvoudig en snel online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *