5cc.nl

Twee kleine Sonos speakers voor de laagste prijs

Kleine speakers van Sonos staan bekend vanwege hun verbluffend goede kwaliteit. De speakers zijn als standalone te gebruiken, maar je kunt ze ook combineren met een soundbar en andere componenten van Sonos voor een werkelijk sublieme geluidskwaliteit. Een luidspreker die speciaal voor onderweg is ontwikkeld kun je kopen als Sonos Roam aanbieding. Deze smart speaker gebruikt Bluetooth en wifi om geluid van je favoriete playlists te spelen. Hij heeft een krachtige batterij, waarmee tot 10 uur achter elkaar muziek kan worden afgespeeld. Bijzonder is, dat de speaker waterdicht is. Dat is ideaal bij slecht weer en voor gebruik onder de douche.

Minder smart, uitstekend geluid

Wie het niet nodig vindt om de speaker door middel van spraak te bedienen, zal veel plezier hebben van een Sonos One SL aanbieding. Deze kleine speaker is niet groter dan 16x12x12 centimeter en kan dus gemakkelijk ergens in een ruimte worden neergezet. De geluidskwaliteit van de speaker is uitstekend. Door hem te koppelen met een andere Sonos One SL krijg je een uitstekende stereo weergave. De speaker kan ook goed samenwerken met een soundbar. Dat is mooi als je hem als onderdeel van een home cinema systeem gebruikt.

Opbouw van een Sonos geluidssysteem

Het leuke van een installatie van Sonos is, dat bijna alle componenten los gebruikt kunnen worden, maar ook in samenwerking met elkaar. Als je daarvoor kiest krijg je een sublieme geluidskwaliteit en een super handige bediening. Omdat Sonos niet één van de goedkoopste merken is, is het leuk om de installatie langzaam op te bouwen. Door er telkens een component bij te kopen krijgt je systeem langzaam maar zeker naar een steeds betere kwaliteit. Als je bij elke aanschaf gebruik maakt van een aanbieding, die je vindt op www.sonos-aanbiedingen.nl, kun je bovendien heel wat geld uitsparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *