De beste oorbellen kies je zo!

Sieraden dragen doen we waarschijnlijk allemaal wel, er is dan ook genoeg keuze als het om sieraden gaat. Je hebt horloges, oorbellen, kettingen, armbanden, ringen en ga zo maar door. Maar wat past nou het beste bij jou? De sieraden zijn namelijk ook in verschillende kleuren verkrijgbaar, denk hierbij aan goud, brons of zilver. Wat past nou echt het beste bij jou? In deze blog gaan we in op welke oorbellen het beste bij de vorm van jouw gezicht passen en welke kleur. 

Goud of zilver?

Het is een veelvoorkomende vraag: wat past beter bij mij, zilver of goud? Over het algemeen staat zilver het beste bij mensen met blauwe en groene ogen en licht haar. Goud past over het algemeen het beste bij mensen met bruine ogen en donkere haarkleuren. Zilver past bij een huid met een lichte ondertoon en goud bij een donkere ondertoon. Heb je bruin haar en donkere ogen? Dan kun je het beste kiezen voor gouden oorbellen of een gouden armband voor dames

Wat past bij een vierkant gezicht?

Heb je een vierkant gezicht? Dan kun je het beste kiezen voor ronde oorbellen. De ronde vormen van de oorbellen zorgen ervoor dat je de hoeken van je gezicht wat verzacht. Je kunt in dat geval dus het beste kiezen voor oorbellen in een ronde vorm. 

Langwerpig gezicht

Bij een langwerpig gezicht kun je het beste kiezen voor korte oorbellen, dat doet lijken alsof je oorbellen wat korter zijn.

Ovaal gezicht

Heb je een ovaal gezicht? Dan heb je geluk. Bij een ovaal gezicht passen alle soorten oorbellen. Het maakt dus niet uit wat je draagt, of het nou oorhangers, oorringen of knopjes zijn. 

Rond gezicht

Bij een rond gezicht, kun je het beste gaan voor langwerpige oorbellen. Deze soort oorbellen zorgen ervoor dat je gezicht iets langwerpiger lijkt. De ronde vorm van je gezicht wordt daarom een stuk minder. Ronde oorbellen bij een rond gezicht, zorgt ervoor dat je gezicht nog ronder lijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *