Hier vind je een zorgbaan in het Noorden

Misschien werk je al een tijdje in de zorg en wil je het roer omgooien en ergens anders werken. Het kan best lastig zijn om erachter te komen waar je wilt gaan werken en hoe je het wilt aanpakken. Maar als je goed je best doet lukt het je gegarandeerd om te werken bij je gewenste functie. Vooral als je weet waar je moet zoeken, zul je zomaar aan een baan in de zorg kunnen komen. De eerste stap voor het vinden van een zorgbaan in het Noorden is door te kijken bij Uitzendbureau zorg Groningen. Voor meer informatie lees je de blog.

Zoek een baan die past bij jou opleiding

Voordat je begint met het sollicitatieproces doe je er goed aan om te noteren waar je nu staat. Denk bijvoorbeeld aan het opschrijven van je diploma’s, sterke en mindere punten en je werkervaring. Je kunt namelijk beter alleen solliciteren op Vacatures Verzorgende IG Friesland als je hiervoor gekwalificeerd bent. Anders verspil je misschien kostbare tijd. Door je kwalificaties door te nemen kom je er misschien ook wel achter dat je veel breder inzetbaar bent dan je aanvankelijk had gedacht. Breid je zoekfuncties eens uit en kijk eens naar vacatures waar je normaal gesproken niet zo snel zou kijken. Misschien vind je wel een hele interessante baan die je carrière nieuw leven kan inblazen.

Zorg voor een sterke motivatiebrief en CV

De personen die het sollicitatieproces leiden bekijken je brief in een paar seconden, dus je kunt hun aandacht alleen trekken met een hele sterke brief en een aantrekkelijk CV. Zorg ervoor dat je motivatiebrief makkelijk te lezen is en in de juiste toon geschreven is. Zorg ervoor dat je brief opvalt tussen de andere brieven en doe onderzoek naar het bedrijf. Op deze manier kun je toelichten waarom je zo graag bij het bedrijf wilt werken en wat jij kunt toevoegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *