Hoe richt ik mijn huis in?

Hoe richt ik mijn huis in?

Een huis inrichten is lastig, maar muurdecoratie woonkamer is altijd net nog iets moeilijker. Welke vloer past bij welk behang en als ik dit tapijt kies, past dat dan ook nog bij de rest van de woonaccessoires? Hoe zorg je ervoor dat het plaatje compleet is en jij zo meteen op de bank van jouw interieur kan genieten? Gelukkig bestaan er veel sites en winkels die gespecialiseerd zijn in homestyling. Zij kunnen je adviseren welke artikelen bij bepaalde interieurstijlen hoort en welke je daarvoor kan kopen. De muurdecoratie die zij voor de woonkamer aanbieden zijn bijvoorbeeld: metalen kunstobjecten, metalen bloemen en landkaarten en bloemen. Verder verkoopt deze shop nog veel meer producten op het gebied van interieur en verkopen ze ook producten van verschillende merken. Een aantal bekende merken zijn: Riverdale, Long Island Living, Label51 en Van der Velde. 

Aan de slag met de woonkamer

Wanneer je aan de slag gaat met wanddecoratie woonkamer zijn er veel beslissingen die gemaakt moeten worden. Waar koop je je wanddecoratie en welke decoratie past bij de rest van het interieur? De wanddecoratie die te koop is loopt uiteen van een houtsnijwerk paneel tot geweien en wandkapstokken. Omdat de artikelen van meerdere merken komen, is het altijd de perfecte keuze om verschillende interieurstijlen met elkaar te vergelijken. De interieurstijl die veel mensen mooi vinden heeft een ibiza sfeer en bevat veel aardetinten. Met de ibiza woonstijl kom je helemaal tot rust. Zeker een aanrader voor de woonkamer dus!

Wandklokken komen tot leven

Bij het aankleden van een woonkamer zijn er een paar dingen die essentieel zijn voor succes en daar mag bijvoorbeeld een wandklok kopen niet vergeten worden. Een wandklok brengt veel sfeer in je woonkamer en daarnaast heeft het natuurlijk ook nog een praktische waarde. De soort wandklokken die de laatste tijd erg in zijn, zijn industriële zwarte wandklokken. Dit soort klokken vallen over het algemeen vrij groot en bij de meeste klokken kun je de tandwielen zien draaien. Het draaien van de tandwielen geeft een industriële indruk omdat je écht de machine achter de klok ziet. De klok komt aan de wand bij wijze van spreken tot leven. 

Het kan niet zwart genoeg

Niet alleen een industriële klok is erg populair bij klanten, maar ook zwarte kranen, deurklinken, deuren en douchekoppen. Het kan soms niet zwart genoeg en het liefst zouden we zoveel mogelijk van ons huis in het zwart willen. Maar wat is het dat mensen zo aantrekken op de kleur zwart? Dit komt omdat zwart ontzettend stijlvol en tijdloos is. Alles wat al eerder een trend is geweest komt weer terug en zo komt ook het zwarte interieur weer terug. Vroeger waren mensen gek op de combinatie zwart met goud en dat is zeker nu ook iets wat we weer terugvinden in populaire inrichtingsstijlen. Mocht je dus je huis nog moeten inrichten of het willen opknappen dan zou ik het zeker aanraden om je te verdiepen in zwarte meubels en woonaccessoires! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *