5cc.nl borderranden

Kant-en-klaare plantensets

U heeft een klein of een groot stuk tuin waar u iets tofs wilt planten. Maar waar begint u? Wat groeit er goed in uw tuin?  Welke planten zijn geschikt voor uw drassige of vaak droge grond en welke tuinplanten matchen fraai bij elkaar?

De kant-en-klare borderpakketten van Yarinde bestaan uit combinaties van vaste planten en struiken. Ook bomen en siergrassen komen voor. Voor elk wat wils. Zo zijn er pakketten voor zonnige of juist schaduwvolle standplaatsen, voor bepaalde soorten droge of natte tuingrond maar ook op kleur. We geven aan hoeveel m2 u ermee kunt bedekken, zo weet u precies hoeveel u nodig hebt. 

Voordelen van een klant-en-klaar borderpakket:

 Passende plantcombinaties van bloembollen, planten, siergrassen en struiken
 Kies uw favoriete bloeikleuren, bladvormen, thema’s of soorten
 Afgestemd op uw wensen én de eigenschappen van uw tuinborders
 Alle informatie over aanplanten en verzorging wordt geleverd
 Thuisbezorgd in heel Nederland en Vlaanderen

Kant-en-klare plantensets voor tuinen

Borderpakketten van Yarinde bevatten combinaties van planten, bloemen en struiken afgestemd op uw tuinwensen én de eigenschappen van uw situatie. Bijvoorbeeld over bloeikleuren en bladvormen die mooi bij elkaar passen. Houdt u van roze tinten of van paarse, of wordt u juist blij van veel verschillende kleuren? Kies zelf de borderbundels met uw favoriete kleurencombinaties!
Kijkt u het hele jaar door graag naar een steeds verrassend kleurenpalet, dan heeft u beplanting nodig met wisselende bloeitijden. Dan kiest u voor de vierseizoenenborders. Het kost heel wat tijd en kennis om dit allemaal zelf uit te zoeken! Dat is met een kant en klare set niet mer nodig.

Tuinthema’s

Daarnaast kunt u kiezen voor pakketten op thema, zoals bijvoorbeeld ‘’Priarietuin” “Siergrassen voor schaduwtuinen’’, ‘’Strandtuin’’ of ‘’Eetbare Tuin’’. En pakketten die specifiek geschikt zijn voor soorten grond zoals klei, leem, veen of zand. Alles is al voor u bij elkaar gezocht; ideaal! Hier kiest u een kant-en-klare borderpakket die bij uw past. Ook kunt u pakketten onderling weer combineren.

Onderhoud en verzorging
Heeft u uw borderpakketten ontvangen dan mag u aan de slag. Ook daar helpen we u graag  daarbij! Bij uw plantenbestelling zit alle informatie voor het aanplanten, verzorgen en snoeien van uw tuinbeplanting. Handig om te weten; grond en bemesting vindt u ook in onze webshop. Alle borderpakketten hebben beplantingsplannen. Zet de acties op een kalender en uw tuin ligt er altijd mooi bij!

Kwaliteit van levering
De kwaliteit van jouw geleverde planten, bomen en bloemen is onze prioriteit. Voor elke levering
checken wij u planten op kwaliteit, gezondheid en onkruid. Uw order wordt met alle zorg
vervoerd en afgeleverd door onze vaste vervoerders. De levertijd is meestal een paar werkdagen en zelf afhalen kan natuurlijk ook.

Plantennerds
Yarinde bestaat uit plantenspecialisten met passie voor alles wat groeit en bloeit. Naast een webshop vindt u op onze website ook een plantengids met informatie over duizenden planten, bloemen en bomen. In onze blogs delen we onze kennis continu; van tips over snoeien tot tuintrends duurzaamheid en onderhoud per seizoen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *