Maak van je huis ook een galerij door fotolijsten van 50x70 met elkaar te combineren

Van een huis naar galerij met een fotomuur en fotolijsten van 50×70

Ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de meeste bladen over wooninspiratie en websites: een heuse fotomuur die lijkt alsof je in een galerij staat. Deze look kun je op verschillende manieren voor elkaar krijgen, bijvoorbeeld door een fotolijst van 50×70 te combineren met andere soorten fotolijsten en prints. Hoe je het beste zelf een fotomuur kunt maken lees je hier!

Bepaal je stijl fotolijst van 50×70

Iedereen weet dat fotolijsten van 50×70 en andere formaten in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Ook zijn er verschillende designs mogelijk. Wat voor soort fotomuur je gaat krijgen hangt dus deels af van hoe je wilt dat je fotolijsten eruit komen te zien. Je kunt er namelijk voor kiezen om dezelfde stijl fotolijsten met elkaar te combineren door naast een fotolijst van 50×70 te kiezen voor fotolijsten in allerlei verschillende formaten. Ook kun je kiezen voor fotolijsten in hetzelfde formaat en een andere stijl. Dit ligt geheel aan je eigen smaak.

Fotolijst 50×70 ophangen

Voordat je daadwerkelijk bezig gaat met een hamer en spijkers is het goed om eerst even stil te staan bij hoe je wilt dat je fotomuur er uiteindelijk uit komt te zien. Dit kun je doen door bijvoorbeeld inspiratie op het internet op te zoeken. Ook woonbladen en websites hebben wat dat betreft veel verschillende opties die je zelf ook kunt toepassen. Er zijn dus verschillende manieren waarop je een fotolijst van 50×70 kunt ophangen. Zorg er eerst voor dat je een vorm hebt gekozen die bij je smaak past en bij de rest van je interieur. Als je nog niet zeker weet over hoe deze vorm er daadwerkelijk in je interieur uit komt te zien, kun je altijd eerst de formaten van de fotolijsten van 50×70 en anderen uitknippen op papier. Deze kun je met tape of buddy eerst op de muren plakken om te kijken hoe dit staat!

Foto’s of kunst in fotolijsten 50×70

Als laatste tip willen we je tenslotte meegeven dat je niet per see persoonlijke foto’s van familie of vrienden hoeft op te hangen. Wat we steeds vaker terugzien in fotomuren is namelijk een combinatie van kunst en familiekiekjes. Ook kun je ervoor kiezen om alleen prints en kunstzinnige foto’s op te hangen. Zo kun je ervoor kiezen om bepaalde kleuren in alle prints terug te laten komen of juist te gaan voor andere thema’s die elkaar aanvullen. Hierbij kun je overigens ook spelen met verschillende formaten, waaronder een fotolijst 50×70. Zo maak je binnen no time van je huis een galerij met de mooiste fotolijsten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *