Vergaderlocaties Rotterdam

Inspirerende vergaderlocaties: Rotterdam

We weten allemaal dat vergaderingen gezien kunnen worden als een noodzakelijk kwaad. Grijze muren die op u af lijken te komen, waterige koffie of thee en de helft van de deelnemers is dromerig naar buiten aan het staren. Een inspirerende locatie voor een vergadering, brainstormsessie of teambuilding kan deze sleur doorbreken en de meeting productiever maken, ideaal voor de deelnemers en voorzitter van de vergadering!

Waarom vergaderen in Rotterdam? 

Rotterdam is uitgeroepen tot de coolste stad van Nederland, en die titel heeft deze stad ook zeker verdient. De bruisende stad met een mooie haven loopt jaren vooruit met haar architectuur. Rotterdam is het huis van het hoogste kantoorgebouw van Europa, de beroemde kubuswoningen en de adembenemende markthal. Het is direct duidelijk als je aankomt op Rotterdam centraal station; in rotterdam kan het en in Rotterdam gebeurt het. Daarnaast is Rotterdam een van de goedkoopste opties in de Randstad als het gaat om het huren van een vergaderlocatie.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een vergaderlocatie

Idealiter is een vergaderlocatie in de buurt van u huis of kantoor natuurlijk. Echter is dit niet altijd een mogelijkheid voor alle deelnemers van de vergadering, zeker als deze uit verschillende steden in Nederland komen. Gelukkig is Rotterdam erg goed bereikbaar met de auto of OV, zelfs via het water zou er een weg naar Rotterdam te vinden zijn met de indrukwekkende haven. 

Enkele belangrijke punten waar u op moet letten bij het zoeken van een ideale vergaderlocatie zijn; 

  • Is er voldoende parkeergelegenheid? 
  • Is er goede WIFI ontvangst – vooral als er deelnemers online aansluiten bij een hybride vergadering. 
  • Is er een rustige ruimte waar je eventueel privé met iemand kunt praten – en is er de mogelijkheid om de groep af te splitsen in kleinere groepen voor een brainstorm sessie?

Teambuilding Rotterdam

Rotterdam is een prachtige stad met veel unieke mogelijkheden naast vergaderen. Denk er dus ook eens aan om uw vergadering te combineren met een teambuilding. Dit kan zo simpel of uitgebreid zijn als u zelf wil. Ga met z’n allen een drankje drinken op één van de gezellige terrassen. Of bijvoorbeeld een workshop schermen op het dak van jullie vergaderlocatie. Als u internationale gasten heeft bij u vergadering zou het ook heel leuk zijn om een begeleide stadstour te doen waarin de rijke geschiedenis van Rotterdam wordt verteld. 

De mogelijkheden en beschikbaarheid van vergaderlocaties in Rotterdam is ongeëvenaard. Dus twijfel niet en kijk nu naar de verschillende opties en maak van uw volgende vergadering een gegarandeerde hit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *