5cc.nl

​​Tips voor jouw houten loungeset

Heb jij een mooie loungeset op het oog voor jouw tuin? Dan wil je er vast ook jouw eigen draai aan geven zodat de loungeset goed met jouw tuin matcht. Dit kun je bijvoorbeeld doen door de loungeset te decoreren met kussens in de kleuren van jouw tuin of met andere accessoires. Daarnaast kun jij jouw loungeset uitbreiden met een mooie vuurtafel, zodat je ook op de koudere avonden van warmte kunt genieten, of van een comfortabele heater. Kijk altijd eerst of er een mooie loungeset aanbieding is voor een geschikte loungeset, daarna kun je aan de slag met de volgende tips.

Meer kleur in de tuin

De kleurencombinatie van jouw loungeset is zeer belangrijk om een goede combinatie te creëren van jouw loungeset met jouw tuin of terras. Heb je een landelijke tuin? Dan is een houten loungeset met neutrale kleuren de meest ideale keuze. Gebruik dan bijvoorbeeld kleuren zoals naturel of bruin. Deze kleuren creëren meer rust en warmte in de tuin, waardoor je een rustige tuininrichting kunt creëren. Ben jij toch meer van een modern en strak uiterlijk? Dan kun je ook kiezen voor een loungeset met een minimalistisch design met een strakke vormgeving. Kies hierbij ook voor rustige kleuren om deze moderne vormgeving te benadrukken, zoals bijvoorbeeld antraciet of beige.

Makkelijk te onderhouden

De meeste loungesets zijn gemaakt van materialen die makkelijk te onderhouden zijn, zo ook een houten loungeset. Een voordeel van een houten loungeset is dat het hout bijna geen onderhoud met zich meebrengt. De buitenlucht zal de kleur en het uiterlijk van het hout vaak goed doen en meer karakter geven. Hierdoor krijgt de loungeset uit zichzelf een robuuste en een wat stoerdere uitstraling, wat prachtig staat in de meeste tuinen.  

​​

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *