Crossbody tas dames

Waarom je een crossbody tas moet hebben in je collectie

Als je net als mij bent heb je een overvloed aan accessoires in je kast hangen, met een tas voor elke outfit en gelegenheid. Een rugzak voor naar school en weekendjes weg, een clutch voor feestjes, een tote bag voor uitstapjes naar de winkel een een schoudertas voor naar werk. Misschien heb je deze ook allemaal wel in 3 kleuren en maten. Maar wat er voor veel dames in de collectie nog mist is de crossbody tas. In deze blog ga ik uitleggen waarom je er geen spijt van zal krijgen als je zo snel mogelijk een crossbody tas toevoegt aan jouw collectie. 

Kan op eindeloos veel manieren gedragen worden

Hoog en voor; vrijwel alle crossbody tassen hebben een verstelbare schouderband. Het is lang in de mode geweest om de tas nog net niet onder je oksel te dragen. Kort de schouderband flink in en scoor bonuspunten door je crossbody een slinger te geven en hem aan de voorkant te dragen. Dit geeft je tas ook direct het podium die het verdient, want het is direct het eerste wat iedereen ziet.

Laag op de heup; een klassieke manier van de crossbody tas dragen is door hem op de heup te laten rusten. Verleng de schouderband een eind tot hij ten hoogte van je billen hangt, en laat hem rusten op je heupbot. Dit zorgt ervoor dat hij leuk mee zwiert tijdens het lopen en dat geeft een sierlijke look.

Beetje van beide; voor de mensen die het toch niet helemaal zeker weten is de middenweg ook nog een stijlvolle optie. Laat de tas slungelen ter hoogte van je taille aan de zijkant van je lichaam. Hier zit hij niet in de weg bij het lopen en is het makkelijk hem dicht bij je lichaam te houden.

Functioneel en stijlvol

Een crossbody tas is ideaal ook omdat hij zo dicht bij je lichaam hangt, wat het een stuk moeilijker maakt voor zakkenrollers. Je hebt je essentials altijd super dichtbij, en hebt constant zicht op dit tasje. 

Daarnaast is functie en stijl dicht aan elkaar verbonden bij crossbody tassen. Je hebt ze namelijk in elke vorm, maat en kleur die je maar kan bedenken. Wil je een regenboogtasje met 500 kleuren zonder zijvakjes? Done. Of toch liever een tijdloos zwart tasje met 3 aparte vakjes en aparte schuifjes voor al je pasjes? Ook mogelijk. De opties zijn eindeloos!

Je ziet het; deze trend is er eentje die zeker wel de moeite waard is. Als je mij niet op mijn woord geloofd, neem dan een kijkje bij je favoriete webwinkel bij de categorie crossbody tas dames, en ik verzeker je dat je er vanzelf net zo enthousiast over wordt als ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *